Mehmet Topal: Ben olsam ele çarpma olduğu için vermezdim golü

Osmanlıspor maçında attığı golle bir anda tüm dikkatleri üstünde toplayan Mehmet Topal ‘Ben olsam ele çarpma olduğu için vermezdim golü’ dedi.

Fenerbahçe – Osmanlıspor maçına damga vuran gole imza atan Mehmet Topal, karşılaşma sonunda ilk değerlendirmede topu eliyle kontrol etmediğini söyledi.

beIN SPORTS muhabiri Alper Yemeniciler’e konuşan Mehmet Topal, “Top elime çarptı, elimle kontrol etmedim. Zaten elim de vücuduma yapışıktı. Ailemin üstüne de yemin ederim elle kontrol etsem söylerdim. çarptığı için de hakemin inisiyatifine bıraktım. Ben olsam ele çarpma olduğu için vermezdim golü” dedi.

Şampiyonluk yarışında bu şekilde bir çok puan kaybettiklerini ifade eden tecrübeli isim, “Bizim aleyhimize Bursa’da hatalı penaltı verildi, Antalya’da golümüz verilmedi. Bunun gibi 4-5 maçımız gitti. Böyle ufak ufak puan kayıplarıyla yarışta geride kaldık” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.