Mehmet Aslantuğ, yeni dizisinde oğlunun sevgilisine aşık oluyor

Yıllar önce ‘Aşk-ı Memnu’ dizisinden gelen teklifi, “Çarpık ilişkilerin içinde olmam” diyerek reddeden Mehmet Aslantuğ, yeni dizisinde oğlunun sevgilisine âşık oluyor.

Mehmet Aslantuğ’un ‘Gecenin Kraliçesi’ dizisindeki rolü belli oldu. Usta oyuncu, dizide Murat Yıldırım’ı evlat edinip yetiştiren baba rolünü canlandıracak. Fransa’da parfümeride çalışan Meryem Uzerli de bu baba-oğul arasında kalacak. Üçlü aşk hikâyesinin anlatıldığı dizinin konusu, ‘Aşk-ı Memnu’yu hatırlattı. Dizide amca-yeğen aynı kadına âşık oluyordu.

‘AŞK-I MEMNU’YU REDDETMİŞTİ

Reyting rekorları kıran ‘Aşk-ı Memnu’ için Aslantuğ o dönemde, “Şan, şöhret ve parayı ön planda tutmadım. Çarpık ilişkilerin olduğu ‘Aşk-ı Memnu’ ve ‘Binbir Gece’de bile oynamayı reddettim” demişti. Aslantuğ’un senaryosu ‘Aşk-ı Memnu’ya benzeyen ‘Gecenin Kraliçesi’ne ‘evet’ demesi “Ne oldu da ünlü oyuncu fikir değiştirdi?” sorusunu akıllara getirdi.

‘Aşk-ı Memnu’da Mehmet Aslantuğ’un kabul etmediği ‘Adnan Ziyagil’ karakterini Selçuk Yöntem canlandırmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.