Megan Fox’tan beklenmedik sürpriz!

Ağustos ayında kocası Brian Austin Green ile ayrılacaklarını açıklayan Megan Fox’un katıldığı etkinlikteki hamile görüntüsü şaşkına uğrattı. Herkes bebeğin babasını merak ediyor.

Güzel oyuncu Megan Fox’tan beklenmedik sürpriz! Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında kocası Brian Austin Green ile ayrılacaklarını açıklayan Fox, dün gece katıldığı etkinlikte hamile haliyle görenleri şaşırttı.

DEDİKODULAR DOĞRU ÇIKTI

Bir süre önce sokakta görüntülenen ve “hamile mi yoksa” söylentilerine yol açan 29 yaşındaki Fox’un giderek büyüyen karnı tüm söylentilere son noktayı koydu.

GECENİN EN ÇOK KONUŞULAN KONUSU OLDU

Los Angeles’teki CinemaCon gecesine Ninja Turtles (Ninja Kaplumbağalar) filmindeki rol arkadaşı Will Arnett ile katılan Fox’un hamileliği gecenin en çok konuşulan konusu haline geldi. Her ne kadar güzel oyuncu hamileliğini resmi olarak doğrulamasa da göüntüsü bütür gerçeği kuşkuya yer bırakmayacak şekilde ortaya seriyor.

Megan Fox

KİMLİĞİNİ SIR GİBİ SAKLIYOR

Fox, bebeğin babasının kimliğini şimdilik sır gibi saklıyor. Ama birçok kişiye göre Fox’un üçüncü çocuğunun babası da boşanmak üzere olduğu eşi Brian Austin Green… Fox ile beş yıllık kocası 42 yaşındaki Brian Austin Green, 2015 yılının Ağustos ayında boşanacaklarını açıklamıştı.

AYRILIK KARARINA RAĞMEN GÖRÜŞÜYORLAR

3 yaşında Noah ve 2 yaşında Bodhi adlı iki çocukları olan çift, ayrılık kararına rağmen sık sık görüşüyorlardı. Brian Austin Green, karısı Fox’tan nafaka talep etmişti. 5 yıllık evliliğin ardından yollarını ayırma kararı alan çiftin boşanma davası halen devam ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.