Meclis’te dokunulmazlık kavgaları Karşıt Görüş’te tartışmaya açılıyor

Karşıt Görüş, aydınlık ve karanlık kadar ters görüşleri, bir araya gelmeyeni, asla olmaz diyeni, ortak noktada buluşmayanı karşı karşıya getiriyor.

Meclis’te dokunulmazlık kavgaları, şehirlerde patlayan bombalar, siyasetin uzlaşılması zor başlıkları Karşıt Görüş’te tartışmaya açılıyor.

Terörün sınır tanımamazlığı karşısında terörle mücadelenin sınırları nerede başlar, nerede sona erer?

Dokunulmazlıkları kaldırmak terörle mücadelenin bir gereği mi yoksa siyasetin yakın geleceğine dair taktik bir hamle mi?

Balçiçek İlter soruyor, Gazeteciler Nihal Bengisu Karaca, Mete Yarar ve Oral Çalışlar; 78’liler Girişimi Sözcüsü Celalettin Can, MHP Eski Milletvekili Lütfü Türkkan ve CHP Eski Milletvekili Hurşit Güneş yanıtlıyor.

Balçiçek İlter’in sunduğu Karşıt Görüş 4 MAYIS ÇARŞAMBA saat 21.00’de Habertürk TV’de sizleri bekliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.