Maymun Pera, Hande Yener ile açılıyor

Almanya’nın en ünlü gece klübü ve performans merkezlerinden biri olan Maymun, şimdi de İstanbul’da açmaya hazırlandığı Maymun Pera ile gece hayatı müdavimlerinin uğrak yeri olmaya aday.

23 Aralık Cuma akşamı Hande Yener & Çağın Kulaçoğlu performansıyla kapılarını açmaya hazırlanan Maymun Pera, 800 kişilik kapasitesi ve Türkiye’de benzeri olmayan dekorasyonuyla son hazırlıklarını tamamlıyor.

Maymun Stuttgart’ta 2 seneden bu yana 600 kişilik kapasitesiyle her millettten misafirleri için vazgeçilmez bir eğlence noktası oldu. Aynı kalite ve zengin içeriği İstanbul’a taşıyacak olan Maymun Stuttgart’ta bugüne kadar Nur Yerlitaş (special guest), Mabel Matiz (after show party), Dj Polique, Kerimcan Durmaz, Hüseyin Karadayı, Emrah Göktaş, Catwork, Yasin Keleş, Suat Ateşdağlı, Ece Seçkin, Erdem Kınay ve Merve Özbey, Canan Anderson ve Ege Çubukçu performans gösterdi.

Bu yıl 2017 Yılbaşı Partisi için de çok özel bir program hazırlayan Maymun Pera, misafirlerini gece hayatı için farklı ve özel bir deneyime davet ediyor.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN : 0 212 244 87 88 / 0 532 584 43 84
ADRES: Refik Saydam Caddesi.No:15 Beyoğlu/ İSTANBUL

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.