Maxim Royal şarkıcı Berkay’ı hayranlarıyla buluşturdu

Kuzey Kıbrıs’ta Merit Royal Hotel’de gazino kültürünü yaşatan Maxim Royal, şarkıcı Berkay’ı hayranlarıyla buluşturdu. ‘Bu gece çok eğleneceksiniz, söz veriyorum’’ diyerek konuklarını selamlayan Berkay’ı dinlemeye gelenler arasında sevgilisi manken Özlem Katipoğlu da vardı.

9 Mart’ta piyasaya çıkacak olan yeni albümü öncesinde son konserini Kıbrıs’ta veren Berkay, ‘’Sevdiğim şarkıları söyledim’’ dediği albümde yer alan parçalara öncelik verdi. Sevilen şarkılarının pek çoğunu hayranlarıyla birlikte seslendiren Berkay, tempoyu uzun süre düşürmeyerek konuklarının yerlerine oturmasına müsaade etmedi.

Ankaralı besteci Metin Işık’ın kader mahkumları için yazmış olduğu besteyi söylemeden önce, “Benim canım arkadaşlarımdan biri cezaevinde biliyorsunuz. Kendisini sizler de çok iyi tanıyorsunuz, sevgili Deniz Seki. Bu şarkıyı onun için söylemek istiyorum’’ diyen Berkay, konukların alkışları arasında ‘’Kader’’ isimli parçayı seslendirdi. ‘’Çarşamba günü çıkacak olan arabesk albümümden üç bin adetini cezaevlerinde yatan kardeşlerime göndereceğim’’ diyen Berkay, büyük alkış aldı.

Yeni albümünün mutlaka alınıp dinlenmesini isteyen Berkay, ‘’Bulaşıcıyımdır, belli bir zaman sonra siroz yaparım” diyerek iddialı bir albümle geldiğinin sinyallerini verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.