Marvel’ın yeni Örümcek Adam serisinin ilk filmi görücüye çıktı

Spider-Man: Homecoming’in (Örümcek Adam: Eve Dönüş) ilk fragmanı yayınlandı.

Başrolünde Tom Holland, yönetmen koltuğunda ise John Watts’un bulunduğu Örümcek Adam: Eve Dönüş’ün ilk fragmanı ABC’nin ‘Jimmy Kimmel Live!’ programında yayınlandı.

İlk olarak 2016 yılında ‘Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı’nda (Captain America: Civil War) görünen yeni Örümcek Adam’ı (Tom Holland) bu filmde 15 yaşında bir lise öğrencisiyken izleyeceğiz. Fragmanda, Avengers’a katılmayı planlayan Peter Parker, Robert Downey Jr‘ın canlandırdığı Demir Adam (Iron Man) Tony Stark ile beraber görebiliyoruz.

Örümcek Adam’ın düşmanını ise ünlü aktör Michael Keaton canlandırıyor. Keaton beyazperdede ilk kez yer alacak Vulture (Akbaba) karakteriyle sahne alacak.

Filmin kadrosunda ayrıca Zendaya, Jon Favreau, Donald Glover, Tyne Daly ve Marisa Tomei de var!

Filmin 7 Temmuz 2017’de dünya çapında gösterime girecek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.