Mario Gomez ve Gökhan Töre’de flaş gelişme

Beşiktaş’tan sezon başında ayrılan Mario Gomez ve Gökhan Töre’yle ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. İki yıldız futbolcu da yeniden Siyah-beyazlı formayı giyebilir.

Beşiktaş yıldız futbolcularına devre arasında yeniden kavuşabilir… Wolfsburg’da mutsuz olan ve kaçırdığı gollerle gündeme gelen Mario Gomez ve West Ham’a kiralık verilen Gökhan Töre’nin Beşiktaş’a dönme ihtimali belirdi. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaşlı bir yıldızı arayıp geri dönmek istediğini söylediği iddia edilen Gomez, Rizespor galibiyeti sonrası verdiği sinyalle bunu adeta doğruladı. Alman golcü, intagram’da Beşiktaş’ın galibiyet fotoğraflarının neredeyse tamamını beğenerek yönetime resmen “Dönmek istiyorum” mesajı verdi.

Kadro dışı kalacak

İngiltere’de futbolu beğenilmeyen ve Slaven ile arası iyi olmasına rağmen Hırvat hocanın kendisini kadro dışı bırakacağı bildirilen Gökhan Töre’nin de devre arasında Beşiktaş’a geri gönderileceği Ada’da konuşulmaya başlandı. Fikret Orman’ın “Gomez gündemimizde yok” açıklamasına rağmen Aboubakar’ın beklentilerin altında kalmasıyla dönüşüne sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Zafer fotoğraflarını beğenen Gomez, önceki gün Alman basınına verdiği röportajda “Yeniden yurt dışına çıkabilirim” açıklamasını yapmıştı. Fotomaç

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.