maNga yeni single’ı ile ‘Takım:Mahalle Aşkına’’ filminde

2004’te müzik dünyasına bomba gibi düşen ve Türkiye’nin en başarılı gruplarından biri olarak gösterilen ‘Manga’ uzun bir aradan sonra sevenleriyle buluşuyor! ‘Kendi Yolundan Şaşma’ single’ı 23 Ekim’de vizyona giren ‘Takım:Mahalle Aşkına!’’ filmiyle karşınıza çıkıyor..

Sözü Ferman Akgül, müzik ve prodüktörlüğü Yağmur Sarıgül’e ait olan ‘Kendi Yolundan Şaşma’ single’ı filmin finalinde yer alarak izleyicinin beğenisine sunuluyor.

Emrah Şahin’in yönettiği ve İnan Temelkural ile birlikte senaryosunu yazdığı ‘TAKIM : Mahalle Aşkına!’ filminin başrollerinde Fırat Tanış, Yağız Can Konyalı, ve Beyza Şekerci yer alıyor.Filmin sürpriz oyuncusu ise Afrikalı bir göçmeni canlandıran Pascal Nouma.

Takım olmayı, zorluklara rağmen hayallerini oldurmak için çabalamayı ve mahalle dayanışmasını samimi ve eğlenceli bir dille anlatan filmde ‘Kendi Yolundan Şaşma’ single’ını duyuyoruz.

İstanbul Blue Night ve Sony Music’in desteğiyle hayata geçen şarkı, bütün engellere rağmen “vazgeçmeyin” diyor. Dinleyen herkese “Hayallerini oldurmak” konusunda ilham veriyor. ‘Kendi Yolundan Şaşma’ single çalışması dijital olarak tüm müzik severler ile buluşacak. 23 Ekim 2015 Cuma günü iTunes’da açılacak şarkı, bir haftanın ardından tüm dijital platformlarda yerini alacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.