Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi ‘Vezir Parmağı’nın fragmanı sinemaseverlerle buluştu

Merakla beklenen yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi ‘Vezir Parmağı’nın fragmanı sinemaseverlerle buluştu. 3 yıldır üzerinde çalıştığı ‘Vezir Parmağı’nı sır gibi saklayan Kırmızıgül, çok iddialı bir yapımla geri dönüyor. 25 Ocak’ta Boyut Film/ Murat Tokat yapımcılığında vizyona girecek olan Vezir Parmağı’nı hem yazan, hem yöneten Kırmızıgü,l dev kadrosuyla da beyazperdeye renk getirecek.

YouTube video

DEV OYUNCU KADROSU

64 kişilik ana kadrodan oluşan filmin oyuncuları arasında ALİ SÜRMELİ, YASEMİN YALÇIN, ECE USLU, PEKER AÇIKALIN, GÜBEN ERGEN, SELİM BAYRAKTAR, MAHSUN KIRMIZIGÜL, DERYA ŞENSOY, LEVENT SÜLÜN, HAYRETTİN, ORÇUN KAPTAN, NECMİ YAPICI, MERAL ÇETİNKAYA, SUNA SELEN, DEFNE YALNIZ, DİLEK ÇELEBİ, METİN YILDIZ, RANA CABBAR, ARİF ERKİN, ECECAN GÜMECİ, BAHTİYAR ENGİN, AYDAN BURHAN, NİLGÜN KARABABA, ESİN GÜNDOĞDU, GÜLAY BALTACI, GÜNER ÖZKUL, BERNA BİBER, DİLEK DENİZDELEN, DİLARA TOR, BERİVAN KARAMAN, DENİZ GÖKÇE, AYŞEN BATIGÜN, FATOŞ SEYMEN, ŞENAY AKSOY, REYHAN ULUEKİNCİ, CANSIN ÖNALAN, ECEM KARAVUŞ, HALE TULGAR, GİZEM ÖZKAN, GÜLFER SARIGÜL, İREM ERDÖL, ÖMER DURAN, ZEKERİYA KARAKAŞ, METİN KEÇECİ, EROL DEMİRÖZ, OKAN TOPALOĞLU, BÜLENT ÇOLAK, ALİ GÜNEY bulunuyor.

Vezir Parmağı’nın hikayesinde Osmanlı İmparatorluğu döneminde beş farklı bölgeden, beş farklı kültüre ve coğrafyaya ait hamalların savaşa gittiklerini zannederken bambaşka bir maceranın içine düşmeleri anlatılıyor. Çekimleri İstanbul, Kapadokya, İzmit, Kayseri, Aksaray’da gerçekleşen filmde 150 kişilik bir teknik ekip çalıştı. Vezir Parmağı, aşk, dram ve komedi barındıran bir hikayeyle izleyiciye bambaşka bir dünyanın kapılarını açacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.