Mahkemeden Brad Pitt’e ret

Brad Pitt’in, Angelina Jolie ile giriştikleri velayet savaşına dair mahkeme dosyalarının gizliliği talebi reddedildi.

Brad Pitt’in, Angelina Jolie ile velayet savaşının gizli tutulması talebi için acil duruşma isteği reddedildi.

Los Angeles Büyük Mahkemesi Richard J. Burdge Jr, dava dosyalarının mühürlenme talebini kısa bir yazılı talimatla reddettğinden şimdi Pitt’in ocak ayına kadar beklemesi gerekiyor.

Jolie ve Pitt, boşanma davasında Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10), ikizler Vivienne ve Knox’un (8) velayeti için mücadele içindeler.

52 yaşındaki aktör, mahkemeye, çocukları için endişelendiğini belirterek, “Mahkeme kayıtları mühürlenmezse, içerdiği bilgilerin çocukların gizlilik haklarına telafi edilemez zarar verebileceğinden büyük kaygı duyuyorum” şeklinde yazılı açıklamada bulundu.

41 yaşındaki Jolie’nin avukatı ise mahkeme dosyalarına, Pitt’in çocukları için değil kendisi için gizleme kararı istediğini yazdı.

Avukat Laura Wasser, “Onun isteği küçük çocuklardan ziyade kendisini toplumun bakışından korumak için ince bir örtülü girişimdir” ifadesini kullandı.

Pitt, şimdi, yeniden dokümanların mühürlenmesi talebi için 17 Ocak’taki bir sonraki duruşmayı beklemek zorunda.

Dünkü acil duruşma, Jolie’nin geçen hafta geçici velayet anlaşmasıyla ilgili yeni belgeler sunması sonrasında geldi.

Angelina Jolie, 15 Eylül’de Brad Pitt’e boşanma davası açmış ve ünlü çift arasında altı çocuğun velayeti için mücadele başlamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.