Magazinde savaş çıktı

Gülben Ergen’le Erhan Çelik’in evliliğini bitiren kadın olarak gösterilen Ece Erken ateş püskürdü. Ece, Gülben için “Sana savaş açıyorum” dedi. Seren Serengil de Gülben’i programa çıkartan Seda Sayan’a rest çekti.

Ünlü sunucu Ece Erken, Gülben Ergen’e canlı yayında ateş püskürdü. Bir televizyon kanalında yorumculuk yapan Erken, “Erhan Çelik ile aynı kanalda çalıştığımızda bana yardım etti. Oğlum, Erhan Çelik’i izlediğinde fotoğrafını çektim Erhan da fotoğrafı paylaşmak istedi. Ben de kendimi bildiğimden paylaş dedim. Daha sonra aramızda aşk dedikoduları çıktı. ‘Evliliğin bitme sebebi Ece Erken’ diye yazdılar. “

‘NAMUSUNA LAF ETTİLER’

Ece Erken olayları anlatırken canlı yayında ağlamamak için kendisini zor tuttu. Ece, Gülben’e “Sen benim anneliğime laf edemezsin. Namusuna laf eden Can Tanrıyar’la sarmaş dolaş poz vermek midir annelik? Benim hiçbir alakam olmayan davayla beni muhatap ediyorsun. Sana savaş açıyorum” diye haykırdı.

‘GÖNDERİRİM GELDİĞİN YERE’

Yeşim Salkım, Seda Sayan’a ateş püskürdü. Sosyal medyada ‘O aklını başına topla’ başlığıyla bir video paylaşan Salkım şu sözleri söyledi: ‘Bak canım Kadırgalı mısın madırgalı mısın beni pek bağlamaz. Ben de Arnavut Kızıyım. Öyle kendin konuşmayıp yanındaki ucuz basit magazin figürlerine konuşturmayacaksın! Gönderirim seni de geldiğin yere!”

‘Ablam’ dediği Seda’yı sildi

Seda Sayan, Gülben Ergen’i canlı yayına çıkarıp arkadaşının yanında oldu. Sayan, Gülben Ergen’in eski eşi Erhan Çelik’le ilgili tek kelime sormayınca Seren Serengil çıldırdı. Seren, “Ablam” dediği ve çok sevdiği Sayan’ı takipten çıkararak tepkisini ortaya koydu. Serengil kendi programında da, “Seda ablayı eleştiriyorum” diyerek tepkisini bir kez de canlı yayında dile getirdi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.