Madonna, Sean Penn’den şiddet gördüğü iddialarına cevap verdi

Empire dizisinin yapımcısı Lee Daniels’ın bir röportajında Sean Penn’in evlilikleri süresince ünlü şarkıcı Madonna’ya şiddet uyguladığı iddiasına Penn’den sonra Madonna’dan da itiraz geldi.

Daniels bir röportajında, dizinin başrol oyuncusu Terrence Howard’ın bir kadına şiddet uyguladığını kabul ettiğini belirtip bunu Sean Penn’in durumuyla karşılaştırdı. Daniels 1980’lerde evli oldukları süre boyunca Madonna’nın Penn’in uyguladığı şiddete maruz kaldığını iddia etti.

Ünlü oyuncu Penn bu iddiaları yalanladıktan sonra Daniels’e karşı New York’ta mahkemeye başvurarak dava açtı.

Olayın bu raddeye gelmesinin ardından tüm gözler Madonna’ya çevrildi. Ünlü şarkıcı da dava için verdiği yeminli ifade bu iddiaları reddetti.

Ünlü çift 1985-1989 yıllarında evliydi

“Yıllar boyunca Sean’ın evliliğimiz dönemince bana şiddet uyguladığına dair söylentilerin yayıldığının farkındayım.” diyen Madonna, “Evliliğimizde birden fazla oldukça şiddetli tartışmalarımız oldu. Ancak bunların hiçbirinde Sean bana ne vurdu, ne beni bağladı ne de psikolojik olarak şiddet uyguladı. Bütün bu iddialara temelsiz, asılsız ve oldukça da saçma.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.