Madonna: Sarhoş ya da kafam güzelken o şovları yapamam

Sahneye sarhoş ve uyuşturucu madde etkisi altında çıktığı iddiaları şu sıra sürekli gündemde olan Madonna, eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Sahneye sarhoş ve uyuşturucu madde etkisi altında çıktığı iddiaları şu sıra sürekli gündemde olan Madonna, eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Madonna, “Sarhoş ya da kafam güzelken o şovları yapamam.” dedi ve iddiaları ‘cinsiyetçi’ ve ‘kadın düşmanı’ olarak tanımladı.

GAZETE MANŞETLERİNDEN DÜŞMÜYOR

Pop ikonu Madonna şu aralar, sahneye sarhoş çıktığı iddiasıyla gündemde. Geçtiğimiz günlerde Melbourne’da gerçekleşen konserleride sahnede cep şişesinden içki içtiği öne sürülen Madonna eski eşi, yönetmen Guy Ritchie için sarf ettiği sert sözler de gazetelerin manşetlerine çıkmıştı. Melbourne’daki konserlerinden birinde, sahnedeki ekranda oğlu Rocco’nun fotoğrafını görünce, dinleyicilere dönüp, “Bu benim oğlum, daha önce de bahsetmiştim. Şu an 15 yaşında, ve evet bu doğru, bir annenin oğluna karşı hissettiği sevgiden daha büyük bir sevgi yoktur. Eğer biraz daha onu hakkında konuşursam ağlayabilirim” diyen Madonna, bunları söylerken şovunun parçası olarak üç tekerlekli bisiklete binen bir palyaço kılığındaydı.

ELEŞTİRENLERİ CİNSİYETÇİ OLMAKLA SUÇLADI

Son zamanlarda, şovları sırasında dengesiz hareketler yaptığı ve kendini kaybetmiş gibi davrandığı, Madonna’ya yöneltilen eleştirilerden birkaçı. Madonna ise herhangi bir uyuşturucu madde kullanmadığını söyleyip, söz konusu eleştirileri yapanları cinsiyetçi davranmakla suçladı. Kendi Instagram hesabında; Remington Graves adlı hayranının kendisine destek çıkan mesajını paylaşan Madonna, bu görüntünün altına da kendi yorumunu yazdı.

”CİNSİYETÇİLİK HALA VAR”

Madonna mesajında “Beni desteklediğiniz için teşekkür ederim. Ne yazık ki insanların oyunculuk sanatı ve bir karakteri oynama hakkında hiçbir fikri yok. Kafam güzelken ya da sarhoşken o şovların hiçbirini yapamam. Tüm bu mizojini (kadın düşmanlığı) ve cinsiyetçilik, (kadınlar olarak) sadece eşit ücret almayışımızı değil, aynı zamanda çizginin dışına her çıkışımızda ya da alışılmışın dışında düşündüğümüzde, sapkın olarak nitelendirildiğimiz gerçeğini bir kere daha gösteriyor. Cinsiyetçilik hâlâ var.” dedi ve mesajını “Aşk için yaşıyorum” anlamına gelen ‘#livingforlove’ etiketini kullanarak
“ama ben #livingforlove” diye bitirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.