Lukas Podolski: Bende sokaktan geldim

Yaklaşık altı ay önce Soner Efe isimli genç çocuğa aracıyla vurduktan sonra yol kenarında bırakarak kayıplara kara karışan bir kişi hala bulunamadı. Altı aydıran beri yatağa mahküm olan Efe, Galatasaraylı yıldız fulbolcu Lukas Podolski ve Ümit Akbulut el uzatarak Soner Efe’ye yadım etti.

Koyu bir Galatasaylı olan Soner Efe, yıldız futbolcunun yakın arkadaşı Ümit Akbulut ile bu olaya el atarak bir rüyayı gercekleştirdi. Galatasaraylı yıldız Lukas Podolski ve Ümit Akbulut ile bir araya gelen Soner Efe, ”Ümit Abime çok teşekkür ederim beni Podolski ile bir araya getirdi. Benim rüyam gercekleşti.Podoskiyi çok seviyorum bana bugünkü maçta forma giydiği ve 5 gol attıktan sonra o formayı hediye ett ona teşşekür ediyorum” dedi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yıldız futbolcu Lukas Podolski ”Ben sokaktan geldim Almanyada benimde kimsesizler için bir okulum var her zanan yardım ediyorum bundanda gurur duyuyorum bugünkü maçta giydiğim formayıda Soner Efe’ye verdim” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.