LÖSEV’in iyilik tırları Türkiye’yi dolaşıyor

LÖSEV “Anadolu’ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı” Projesi kapsamında 2017’ de de Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyacı olan lösemili ve kanserli hasta ve ailelerine yardımlar ulaştırmaya devam ediyor. Kayıtlı tüm hasta ve ailelere yapılan et ve et ürünlerinden kuru gıdaya, giysiden temizlik malzemesine, oyuncaktan mobilyaya yüzlerce kalem desteğin yer aldığı LÖSEV İyilikler Tırı Türkiye’nin her noktasında ki hasta ve ailelerine köy köy, şehir şehir dolaşarak yardımlar sunuyor.

LÖSEV 1998 yılında başlattığı hizmet yarışına yenilerini ekleyerek hizmetlerini ara vermeden sürdüryor. İyilikler Tırı da bu amaçla yola çıkarak tüm Anadolu’da bulunan hasta ve ailelerine Türk halkının bağışlarını ulaştırıyor. LÖSEV İyilikler Tırında her tür desteğin yer almaş, hasta ve ailelerin keyifle gelip ihtiyaçlarını karşılaması sağlanıyor.

İYİLİKLER TIRI KONYA’DA
Bir çocuğun gülümsemesinden daha değerli ne olabilir ki?

LÖSEV’den yapılan açıklamada; “ lösemi ve kanser tedavisinde ilaçlar kadar iyi ve doğal beslenmenin değerli olduğunu oysa ailelerinin % 82‘nin asgari ücret ve altında gelire sahip olduğu” ifade ediliyor. Bu nedenle dar gelirli ailelerin iyi beslenmesi ve hijyenik koşulları sağlaması gerektiğinin altını çizen vakıf bu amaçla çocuklara, hastalara tüm temel ihtiyaçları karşılamak için LÖSEV’in İyilikler Tırı ile ulaşıyor.

Konya’da LÖSEV tarafından düzenlenen Geleneksel LÖSEV Aile Kucaklaşması ile birlikte LÖSEV İyilikler Tırı’da Konya Aileleri ile buluştur. Türkiye’nin tüm bölgelerine yardım ulaştıran İyilikler Tırı, 19 Mart Pazar günü lösemili – kanserli çocuklar ve ailelerine giyim, tekstil, gıda, et, kırtasiye, oyuncak, kuru gıda temizlik malzemeleri gibi bir lösemi hastasının iyileşmesi için gerekli olan temel ihtiyacını karşılayabilecek yardımları ve destekleri yerinde iletti. Lösemili kanserli çocuklar ve aileleri organizasyondan yüzleri gülerek ayrıldılar. LÖSEV yardımlarını il il gezerek dağıtamaya devam edeceğini aileler ve çocuklar ile buluşarak yanlarında olduğunda bir kez daha göstermiş oldu. Konya’da yapılan etkinliklere katılan LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün EZER: “Çocuklarımızın ve ailelerimizin mutluluğu LÖSEV için her şeye değer. LÖSEV İyilik Tırı, iyilik dağıtmaya diğer illerimizde devam edecek. Destek olan gönüllülerimize, bağışçılarımıza ve organizasyonda emeği geçen tüm duyarlı firmalarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.

Anadolu yollarında, köylere kadar ulaşmanın ve oradaki lösemili ve kanserli çocukları güldürmenin mutluluğunun yaşandığı, Konya’dan başlayan proje tüm Türkiye’de il il dolaşarak LÖSEV’e kayıtlı ailelerine yardımlar götürmeye devam edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.