Los Angeles’a giden Çağatay Ulusoy kendini garantiye aldı

Üç aylığına ABD’nin doğal afetlerle ünlü kenti Los Angeles’a giden Çağatay Ulusoy, kendini garantiye aldı.

Üç aylığına ABD’nin doğal afetlerle ünlü kenti Los Angeles’a giden Çağatay Ulusoy, kendini garantiye aldı. Yakışıklı oyuncu Türkiye’den ayrılmadan önce tsunami ve kasırgayı da kapsayan hayat sigortası yaptırdı.

ÖNCE NEW YORK’A GİTTİ…

Çağatay Ulusoy, ABD’ye gitti! Bu sezon dizi çekmeyen yakışıklı oyuncu, ABD’de hem dinlenip hem oyunculuk dersleri alıyor. Geçtiğimiz günlerde menajeriyle birlikte New York’a inen Ulusoy, daha sonra tek başına Los Angeles’a geçti.

ÜÇ AYLIĞINA GEÇERLİ OLACAK

ABD’de kalacağı 3 aylık sürede sağlığını ihmal etmeyen oyuncu, Türkiye’den ayrılmadan önce acenteye gidip kapsamlı bir hayat sigortası yaptırdı. Ulusoy’un sigortası tüm kazalar ve sağlık sorunlarının yanı sıra deprem, kasırga, tsunami gibi doğal afetleri de kapsıyor.

Ulusoy’un Leyla Lydia Tuğutlu ile rol aldığı ‘Delibal’ filmi yakında vizyona girecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.