Londralı Sibel Saka’dan ‘Muhteşem’ albüm

Yaşamını Londra’da sürdüren genç şarkıcı Sibel Saka, fantazi pop tarzındaki ilk albümü ‘Muhteşem’i çıkardı.

Toplam 5 şarkının yer aldığı ‘Muhteşem’in ilk klibi albümün çıkış parçası olan ‘Yalan Rüzgarı’na çekildi. Özdemir Plak etiketiyle piyasaya çıkan albüm, müzik marketlerde yerini aldı.

‘Muhteşem’e tüm dijital platformlarda itunes, Youtube cep telefon uygulamaları ile servis sağlayıcı alanlarda ulaşılabiliyor. Aslen Kahramanmaraşlı olan, son iki yıldır İstanbul’da yaşayan ve hayatının 25 yılı Londra’da geçen Sibel Saka, albümdeki eserlerden söz ve müziği kendisine ait olan ‘Hadi Gel’ şarkısının yanısıra, ‘Göçmen Kuşları’ parçasının sözlerini de yazdığını belirtiyor. Üniversitede İşletme eğitimi aldığı halde müziğe olan ilgisi nedeniyle amatör olarak şarkı söylemeye başladığını belirten Sibel Saka, “İnsanların beni desteklemelerini ve dinlemelerini çok istiyorum. Gerçekten de muhteşem bir album oldu” diyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.