Linet: Aşk Kadınıyım aşk şarkılarını en iyi ben okurum

Bayramın 2. Akşamı Kıbrıs Kaya Artemis’te sahne alan Linet otel misafirlerine muhteşem bir gece yaşattı. 2 saat sahnede kalan sanatçı bugün bayram hep birlikte oynayacağız diyerek misafirleri ayağa kaldırdı.

Gülşah Saraçoğlu imzalı savaroski taşlı ve tranparan bir elbise giyen sanatçı gece boyunca dans etti. Bir ara konukların arasına inen sanatçı bol bol selfie çektirdi.

Orkestra ve Pilotlardan başka erkek görmüyorum.

Kıbrıs Kaya Artemis konseri sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı öncelikle tüm İslam Alemi’nin bayramını kutluyorum, bayramın tüm dünyaya huzur, bereket ve barış getirmesini diliyorum dedi. Eylül sonu yeni şarkılardan oluşan bir albüm çıkaracağını söyleyen sanatçıya özel hayatı sorulduğunda gördüğünüz gibi uçaklarda yaşıyorum gördüğüm erkekler orkestra ve pilotlar dedi.

Hayatınızda nasıl bir erkek olmasını istersiniz sorusuna ise ‘ Heyecan olmalı, her şeyime sahip çıkacak yiğit bir adam lazım, her ne kadar sanatçı da olsak beni koruyup kollayacak sıcak bir el olmasını isterim ‘ dedi.

blank

Aşk Kadınıyım Aşk şarkılarını en iyi ben okurum.

‘Balık burcuyum, aşk kadınıyım, aşk şarkılarını en iyi ben okurum, bütün ilişkiler iyi niyet ile başlıyor ama bazen devam etmiyor. Pişman değil ama daha temkinli oluyorsunuz’ dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.