Lindsay Lohan, artık eskisi gibi değil

Skandallar kraliçesi, Rus nişanlısı sayesinde bambaşka biri oldu. Yıllardır skandallarla gündeme gelen hatta adı “skandallar kraliçesi”ne çıkan dünyaca ünlü ABD’li model, oyuncu ve şarkıcı Lindsay Lohan, artık eskisi gibi değil. Hollywood’un problem kızı Lohan, neredeyse bir yıldır bambaşka biri oldu. Bunun nedeni ise Rus nişanlısı Egor Tarabasov.

Zengin bir işadamının oğlu olduğu bilinen Tarabasov ile Lohan, Londra’da tanıştı. Geçen yılın Ekim ayından beri birbirlerini tanıyan 23 yaşındaki Tarabasov ve Lohan o zamandan bu yana hiç ayrılmadı.

Lindsay Lohan1

Ünlü çift son olarak birkaç gün önce Cannes’da görüntülendi. Sık sık tekneleriyle denize açılıp kiraladıkları lüks yatla denize açılan sevgililer bir yandan denizin ve güneşin tadını çıkarırken bir yandan da aşk tazeliyor. 2014 yılından bu yana Londra’da yaşayan 29 yaşındaki Lohan bu süre içinde geçmişte başını çok ağrıtan alkol ve uyuşturucu problemlerinden de uzaklaşmış görünüyor. Egor Tarabasov’un bir süre önce Lohan’a 5 karatlık bir zümrüt yüzük vererek evlenme teklif etti. Çiftin aşkı o günden bu yana daha da alevlenerek sürüyor. Lohan’ın ailesinin de genç Rus sevgiliye sıcak bakıyor. Gençiğimiz aylarda Lohan, babası ve sevgilisiyle bir konser izlerken objektiflere takılmıştı. Yakın çevresi bugüne kadar skandallarla gündeme gelen Lindsay Lohan’ın daha sakin bir hayat sürmesini Tarabasov’la yaşadığı mutlu ilişkiye bağlıyor. Bu yüzden de genç adama yakın ilgi gösteriyorlar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.