Limonu güzelliğiniz için kullanıyor musunuz?

Güzelliğinize güzellik katmak için bu haberimizi dikkate alın…

Saç rengini açmak için

Saçınızın rengini doğal olarak açmak için limondan faydalanabilirsiniz. Sahile gitmeden önce limon suyunu saçınıza sürün. Saçlarınız kısa sürede açılacaktır.

Cilt parlaklığını gidermek için

Bir pamuğa sürdüğünüz birkaç damla limon suyunu cildinize uygulayarak yağlı görünümden kurtulabilirsiniz. Saçınızdaki yağlı görünümden kurtulmak içinse yine limon suyundan yararlanabilirsiniz.

Cildinize ışıltı vermek için

C vitamini ve sitrik asit açısından zengin limon, cildinize parlaklık verir yalnız dikkat edin, limon sürdüğünüz zaman cildiniz UV ışınlarına karşı daha hassas olur.

Siyah nokta tedavisi için

Antibakteriyal olan limon, siyah noktalarla baş etmenizi sağlar. Taze sıktığınız limonu yüzünüze uygulayın ve bekletin.

Tırnak güçlendirici olarak

Limon suyunu biraz zeytinyağı ile karıştırın ve tırnaklarınızı bunun içinde dinlendirin. Böylece hem tırnaklarınızdaki sararma gidecek, hem de tırnaklarınız güçlenecektir.

Deodorant olarak

Yanınıza deodorant almayı unuttuğunuzda biraz limon suyu kullanabilirsiniz. Limonun içindeki sitrik asit kokuya neden olan bakterileri öldürerek deodorant etkisi sağlar.

Yaşlılık noktalarının rengini açar

Limon suyu, yaşlılık lekelerinin, çillerin rengini açar. Limon suyunuzu yaşlılık noktalarınızın üzerine sürün ve 15 dakika bekletin. Sonrasında suyla durulayın.

Diş beyazlatır

Karbonat ve limon suyunu karıştırın. Bir kulak pamuğu yardımıyla karşımı dişlerinize sürün ve 2 dakika beklettikten sonra diş fırçası ile dişlerinizi ovalayın, sonra durulayın.

Dirsek ve dizleri yumuşatır

Bir limonun suyunu alın, bir çay kaşığı tuz ve biraz zeytinyağı ile karıştırın. Bu karışımı diz ve dirseklerinize uyguladıktan sonra durulayın.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.