Lily Collins ve Keanu Reeves’in yeni Netflix filmi To The Bone’dan fragman yayınlandı

Başrollerini Lily Collins ve Keanu Reeves’in paylaştığı yeni Netflix filmi To The Bone’dan fragman yayınlandı…

Sundance Film Festivali’nde prömiyerini yapan To The Bone’un başrollerinde Lily Collins ve Keanu Reeves yanı sıra Carrie Preston, Liana Liberato, Lili Taylor ve Alex Sharp yer alıyor.

Buffy the Vampire Slayer’ın senaristlerinden Marti Noxon‘un senaryosunu kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda yer aldığı filmin konusu kısaca; 20 yaşındaki Ellen, anoreksiya hastası genç bir kızdır. Gençlik yıllarında birçok insanın yaşadığı zayıflama takıntısına sahip olmuştur. Bu takıntısında biraz fazla ileri giden Ellen’ın ailesi sonunda bu duruma el koyar. Bir doktor tarafından yönetilen ve aynı soruna sahip insanların bir arada bulunduğu bir grup evine giden Ellen, bağımlılığıyla nasıl baş edeceğini bulmaya çalışır.

Film, anoreksiya hastası olan insanların içinde bulundukları ruh halini, sosyal hayata adapte olma süreçleri ve yaşadıkları zorlukları ortaya koyuyor.

To The Bone, 14 Temmuz’da Netflix üzerinden izleyiciyle buluşacak…

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.