Liam Neeson’ın gizli aşkı Kristen Stewart mı?

63 yaşındaki aktörün isim vermeden aşık olduğunu söylemesi Hollywood’u karıştırdı.

Dünyaca ünlü aktör Liam Neeson, geçtiğimiz günlerde Independent’a yaptığı açıklamasıyla sosyal medyayı kasıp kavurdu. Ünlü aktör, gazeteye “Yeniden aşığım ama kim olduğunu söylemeyeceğim, size yalnızca ‘inanılmaz ünlü’ olduğunu söyleyebilirim” deyince, ortalık karıştı.

2009 yılında bir kayak kazasında kaybettiği eşi aktris Natasha Richardson’dan sonra kalbini aşka kapatan Neeson’ın bu açıklaması heyecan uyandırdı. Neeson, “Onu utandırmak istemiyorum” diyerek kime aşık olduğunu açıklamayı reddetti.

Mirror’ın haberine göre bu gizemli kadın, 25 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız Kristen Stewart’tan başkası değil. Bu iddianın dayanağı ise, Stewart ve Neeson’ın Ocak ayı başlarında aynı gece kulübünde eğlendiklerine ilişkin haberlerin yayılması. Ancak iddialar kesinlik kazanmadı.

Liam Neeson fanları ise sosyal medyada bu “inanılmaz ünlü” kadının kim olduğuna ilişkin tahminler yürütmiş, bu gizemli kadının Diane Keaton, Susan Sarandon veya Halle Berry olabileceğini konuşmuşlardı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.