Leyla Lydia Tuğutlu’dan şaşırtan Kerem Bürsin açıklaması

‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’ adlı dizide izlediğimiz Kerem Bürsin, sette yorulduğu bahanesiyle hastaneye gitmişti.

Geride bıraktığımız hafta dizi setini bırakarak apar topar hastaneye giden Kerem Bürsin, hastane çıkışında yaptığı açıklamada yorgunluktan kaynaklı bir rahatsızlık dolayısıyla hastaneye geldiğini sağlık durumunun iyi olduğunu söylemişti. Muhabirlerin sorularını sete yetişeceğini söyleyerek yanıtsız bırakan Bürsin aceleci tavırlarıyla akıllarda soru işareti bıraktı.

DİZİ PARTNERİ KAFALARI KARIŞTIRDI

Kerem Bürsin’in hastane ziyaretiyle ilgili açıklamayı yeterli bulmayan muhabirler, Bürsin’in oynadığı diziyi ziyarete gittiklerinde oyuncunun partneri Leyla Lydia Tuğutlu’ya yakışıklı oyuncunun hastane ziyaretini sordu. Tuğutlu ise “Biz de ne olduğunu bilmiyoruz, ancak alerjik bir durum olsa gerek” şeklinde bir yanıt verdi.

Kerem Bürsin ise hastane çıkışında kendisine yöneltilen soruları ‘set yorgunluğu’ yanıtıyla geçiştirmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.