Levent Yüksel’in kendisinden 31 yaş küçük sevgilisi Lidya Özdemiroğlu’nun annesi konuştu

Levent Yüksel’in aşk yaşadığı kendisinde 31 yaş küçk sevgilisi Lidya Özdemiroğlu’nun annesi konuştu.

Şarkıcı Levent Yüksel’in (53), merhum sanatçı Atilla Özdemiroğlu’nun 22 yaşındaki kızı Lidya ile birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Aralarındaki 31 yaş fark dikkat çekerken Lidya’nın annesi Hepgül Özdemiroğlu (51) kızının ilişkisine destek verdi.

Eşiyle gençlik fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Özdemiroğlu, altına şu notu düştü:

“Ben 21 yaşımdayım Ati 52 yaşında bu fotoğrafta. 42 yaşıma kadar sürecek bir aşk’a evet dedim 22 Temmuz 1995 yılında. Ati tanistigimizin 10. gününde evlenme teklif ettiğinde ‘Beni kimse tanımıyor ama evlenirsek sana sübyancı diyecekler’ demiştim.”

Ben 21 yaşımdayım Ati 52 yaşında bu fotoğrafta. 42 yaşıma kadar sürecek bir aşk’a evet dedim 22 Temmuz 1995 yılında. Ati tanistigimizin 10. Gününde evlenme teklif ettiğinde “Beni kimse tanımıyor ama evlenirsek sana sübyancı diyecekler” demistim. Ati, gülümsemiş yanaklarinda gamzeleri güller açmış ve tarihi cevabını vermisti bana; “Aşkın ne yaşı ne cinsiyeti vardır. Sende bende yetiskiniz. Kimse seçimimize bir şey diyemez. Hayat bu..” O günden sonra tercihlerimle ilgili kimseyi dinlemedim ve hiç bir tercihe saygısızlık etmemeye çalıştım, etmedim… Attila ile ben, Müziğin sesini açtık dünyanın sesini kıstık. Allah herkese benim yaşadığım, kalbimi uçurup kanatlandiran aşk gibi bir aşk versin. Canim kizlarimizin her seçiminin her yaptığının sonuna kadar yanındayım. Medyada Okuduğum yorumlara söyleyecek tek bir sözüm var; #AşkOlsun..

Hepgül Özdemiroğlu (@hepgulozdemiroglu)’in paylaştığı bir gönderi ()

“Ati, gülümsemiş yanaklarında gamzeleri güller açmış ve tarihi cevabını vermişti bana” ‘Aşkın ne yaşı ne cinsiyeti vardır. Sen de ben de yetişkiniz. Kimse seçimimize bir şey diyemez. Hayat bu..”

blank

“O günden sonra tercihlerimle ilgili kimseyi dinlemedim ve hiç bir tercihe saygısızlık etmemeye çalıştım, etmedim… Attila ile ben, müziğin sesini açtık dünyanın sesini kıstık.”

“Allah herkese benim yaşadığım, kalbimi uçurup kanatlandıran aşk gibi bir aşk versin. Canım kızlarımızın her seçiminin her yaptığının sonuna kadar yanındayım. Medyada okuduğum yorumlara söyleyecek tek bir sözüm var;

Aşk Olsun…”

İlk evliliğini Sertab Erener’le yapan, 1996’da boşanan Levent Yüksel, yeniden aşık. Ünlü sanatçının sevgilisi; geçen yıl vefat eden ünlü müzisyen Attila Özdemiroğlu’nun kızı Lidya. Çiftin arasındaki yaş farkı tam 31. Levent 53, Lidya 22 yaşında. İlişkinin evliliğe gittiği konuşulanlar arasında. Anne Hepgül Özdemiroğlu ise Levent Yüksel’den iki yaş küçük.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.