Levent Kırca’nın reddedilen mirası belli oldu

Geçen yıl hayatını kaybeden Levent Kırca’nın, çocukları tarafından reddedilen mirasının ne kadar olduğu ortaya çıktı..

Geçtiğimiz sene vefat eden Levent Kırca’nın Oya Başar’dan olan oğlu Umut Kırca ile kızı Ayşe Kırca, babalarının mirasını reddetmek için dava açtı. Kardeşlerin talebini kabul eden mahkeme, “Umut ve Ayşe Kırca’nın babalarının mirasının reddettiklerinin tespitine karar verildi” dedi.

350-400 BİN KİRA BORÇ

Levent Kırca’nın yakın çevresinden edinilen bilgiye göre; ünlü oyuncunun yüklü miktarda borcu olduğu ve bu borcun rakamsal değerinin de 350-400 bin lira arasında değiştiği belirtildi.

Konuyla ilgili araştırma yapan Kırca’nın çocuklarının, işin içinden çıkamayınca reddi miras davası açtıkları öğrenildi.

Levent Kırca vefatından bir ay önce yapılan röportajda, ekonomik sıkıntılarından bahsetmişti. Mirası reddeden kardeşler, böylelikle ünlü oyuncunun borçlarından da sorumlu tutulmayacaklar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.