Leonardo Di Caprio, Engin Akyürek rekabeti!

Fatmagül’ün Suçu Ne? ile 80’e yakın ülkede izleyicinin gönlünü fetheden Engin Akyürek , bir kez daha en iyi seçildi. Birçok Türk dizisinin Ortadoğu’daki yayın haklarını elinde bulunduran MBC4 kanalı twitter üzerinden ”Hangi Türk aktörün Oscar ödüllü Leonardo Di Caprio ile rekabet edebileceğini” sordu.

2 haftalık oylama sonucunda Engin Akyürek rakiplerini geride bırakmayı başardı. Oyuncunun hayranları sadece Ortadoğu ile de sınırlı değil.

Latin Amerika’da da oldukça popüler olan Engin Akyürek için hayranları bir web sitesi açtı. Engin Akyürek adına açılan sitede güncel paylaşımlar yapılıyor. Ayrıca Kara Para Aşk’tan sonra şu sıralar Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin yayınlandığı Endonezya’da da ünlü şarkıcılar dahil birçok kişi oyuncuya hayranlığını dile getiriyor.

engin leo

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.