Lara Di Lara’nın “Hazineler İçindesin” albümü plak formatında

Lara Di Lara’nın iki yıl aradan sonra dinleyiciyle buluşan ikinci stüdyo albümü “Hazineler İçindesin” şimdi de plak formatıyla müzikseverlerle buluşuyor.

Sony Music etiketiyle yayınlanan albümün plak formatında 15 şarkı yer alıyor. Prodüktörlüğünü kendi üstlendiği bu albümde Lara Di Lara’ya, co-prodüktör olarak Burak Irmak eşlik ediyor.
Müziğini “Gözümden, içimden, kafamdan, sesimden; toprak, hava ve suda olan bitenler hakkında” diyerek tanımlayan Lara Di Lara, yumuşak vokali ve dinleyeni başka sulara taşıyan yorumuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Söz ve müziklerde Lara Di Lara imzasını gördüğümüz albümde, Melih Cevdet Anday’ın “Çok Güzel Şey” şiirini besteleyen sanatçı, albüme adını veren “Hazineler İçindesin”de de yine değerli yazar Melih Cevdet Anday’dan esinlendi. “İyiyim Ama Değilim” ve “Giderken” parçalarında Norveçli trompetçi Gunnar Halle, “Buluşmuşuz Aslında”da Selim Saraçoğlu ve “Bencil”de neyzen Ercan Irmak’ı duyduğumuz albümde, Ertuğrul Güney, Berke Can Özcan, Feryin Kaya, Alican İpek gibi değerli müzisyenler yer alıyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.