Lady Gaga’dan sonra Super Bowl, Britney Spears’a emanet

En son Lady Gaga’nın politik göndermeli sahne şovuyla çok konuşulan Super Bowl’un yeni adı Britney Spears.

Önümüzdeki yıl yapılacak Super Bowl maçında Britney Spears’ın sahne alacağı iddia edildi.

New York Daily News’in haberine göre, 35 yaşındaki ABD’li şarkıcı, , 2018’de yapılacak Super Bowl LII maçında performans sergileyecek.

Bu yılın başlarında Super Bowl’da görkemli bir gösteri yapan Lady Gaga’dan sonra önümüzdeki yıl Britney Spears’ın nasıl bir sahne performansı sergileyeceği şimdiden merak konusu.

Ünlü şarkıcı yakın zamanda yaptığı dünya genelinde birçok gösteriyle sosyal medyada dikkatleri üzerine çekmişti. Ayrıca yıldızın bu yıl sona eren, dört yıl boyunca sürdürdüğü Las Vegas konserleri de büyük beğeni toplamıştı.

Hit parçalarıyla bilinen ünlü şarkıcı, geçen yaz dokuzuncu albümü olan Glory’yi yayınladı. Beklenen ilgiyi toplamasa da bu albüm şarkıcının İngiltere’de en yüksek satış grafiğini gösteren albümü oldu.

Super Bowl’da daha önce Katy Perry, Madonna, Beyonce ve Bruno Mars gibi isimler de performans sergilemişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.