Lady Gaga rekora koşuyor

Tarihte ilk kez arka arkaya 3 önemli törende şarkı söyleyen sanatçı olacak.

Oscar’lar, Grammy’ler ve Super Bowl’da arka arkaya sahne almaya hazırlanan Lady Gaga tüm bunları 1 ay içerisinde gerçekleştiren, müzik tarihindeki ilk sanatçı olacak!

ABD’nin en büyük spor organizasyonu olan ve her yıl rekor reytingler alan Super Bowl’da bu yıl milli marşı söyleme onuru Lady Gaga’nın oldu. 7 Şubat Pazar günü oynanan Amerikan Milli Futbol Ligi (NFL) şampiyonluk maçı öncesi pop ikonu, muhteşem performansıyla büyüledi. Gaga’nın bundan sonraki durağı ise 15 Şubat gecesi düzenlenecek olan 58. Grammy Ödül Töreni. Müziğin en büyük gecesinde, geçen ay kaybettiğimiz efsane isim David Bowie’ye özel bir performans sergileyecek olan Gaga’nın üçlü combo’su 28 Şubat gecesi düzenlenecek olan Oscar Ödül Töreni ile tamamlanacak.

2013’te çıkan ARTPOP’tan sonraki ilk pop albümünü bu yıl çıkaracağını, American Horror Story: Hotel’deki performansıyla kazandığı Altın Küre ödülünü aldıktan sonra müjdeleyen Gaga, muhtemelen 2016 boyunca adından bol bol söz ettirecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.