Kylie Minogue Nişanlandı

47 yaşındaki Minogue 28 yaşındaki aktör sevgilisi Joshua Sasse ile altı aydır birlikteydi. BBC’de yer alan habere göre ikili, geçen Noel’de evlenmeye karar verdiler. Birkaç gün önce gerçekleşen NME Ödül töreninde parmağındaki yüzükle dikkat çeken Minogue’un evlilik haberi, çiftin dün Daily Telegraph’e verdiği bir ilanla da kesinleşti.

Çiftin aralarındaki yaş farkıyla ilgili Minogue, Avustralya’daki bir radyo kanalında katıldığı söyleşide “Birlikte harika görünüyoruz. Kağıt üstünde doğru görünmese de aslında doğru. O kesinlikle muhteşem, harika bir erkek. Doğal görünmeye çalışsam da çok mutlu olduğum her halimden belli” açıklamasında bulunmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.