Kuyu köpeğe ”SARIL”acaksınız

15 Şubat pek çok insan için “umuda ve iyiliğe” olan inancın güçlendiği çok özel bir tarih.

Geçtiğimiz yıl 14 Şubat’ı 15 Şubat’a bağlayan gece saatlerinde, düştüğü derin sondaj kuyusundan büyük çabalar sonucu kurtarılan 3 aylık Mucize Köpek Kuyu hayata döneli tam 1 yıl oluyor.

Kuyu Köpek bugün Haçiko Derneği tarafından sahiplenildiği yeni yuvasında gözlerden uzak, sakin, mutlu, güçlü ve sağlıklı günler geçirirken bir de yaşam öyküsünün film olma heyecanını yaşıyor.

FİLM EKİBİ ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Beykoz’dan tüm dünyaya dalga dalga yayılan bu kurtarma öyküsünden ilham alarak beyaz perdeye yansıtacakları “SARIL / THE HUG” adlı filmi geçtiğimiz ay sinema severlere duyuran HANN MEDIA, “Sınav” ve “Ayla” gibi Türk sinemasında yeni türlere öncülük eden ve çok sevilen filmlerin yaratıcısı “Yiğit Güralp” ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

GERÇEK KAHRAMANLARLA BULUŞMALAR

Şubat ayı ile birlikte filmin yönetmeni Yiğit Güralp; insan üstü bir çaba sonucu hayranlık uyandıran detaylarla dolu bu 11 günlük kurtarma çalışmalarına katılan her yaş ve meslek grubundan pek çok insanla bir araya gelerek yaşanılanları bir de hikayenin gerçek kahramanlarından dinledi.

“SARIL”ın senaryosuna da imza atan Güralp; “Takip eden herkes için, yitip gitmekte olan umudun yükselişine dair bir zafer olarak tarihe geçecek bu hikaye birbirinden ilginç insan hikayeleriyle örülü. Kurtarmaya katılan herkes, küçük bir can için mücadele ederken, kendi hayatlarıyla ilgili dönüm noktaları da yaşamışlar. Filmimizde bunlara da yer veriyoruz” dedi.

TÜM HAYVAN SEVERLER TEK YÜREK

HANN MEDIA; film çalışmalarının dünyadaki ve ülkemizdeki hayvan hakları yönetmeliklerine uygun biçimde sürdürülmesi konusu üzerinde de titizlikle duruyor.

Gerek film sürecinin konunun uzmanı kurumlarca denetlenmesi, gerekse kurtarma çalışmalarına da katılan pek çok Hayvan Hakları Dernek ve Konfederasyonu ile görüşerek çeşitli iş birlikleri üzerinde çalışılıyor.

Amaç; Hayvan Hakları konusunda hem film sektörüne rehber olacak bir iş yapma modeline imza atmak, hem de Kuyu Köpek için olduğu gibi, binlerce başka hayvan için de 365 gün çalışan tüm Hayvan Dostlarının sesini sinemanın gücüyle bir araya getirerek tüm dünyaya duyurmak.

blank

2018 SONUNDA SİNEMALARDA

HANN MEDIA logosuyla 2018 sonunda sinemalarda vizyona girecek “SARIL”ın yapımcılığını sektöre cesur yatırımlarıyla adım atan İlkem Şahin, İdari Yapımcılığını ise “Gölgeler ve Suretler”, “Kaygı”, “Mustang”, “Misafir Halep – İstanbul”, “Lady Winsley”, “Nuh Tepesi” ve daha pek çok başarılı filmin yapım sürecinde rol almış başarılı isim Emre Oskay üstleniyor.

Ülkemizde “SARIL” dünyada ise “THE HUG” ismiyle sinema seyircisiyle buluşacak filmin yapım aşamasına dair tüm bu gelişmelerin detayları filmin sosyal medya hesapları ve resmi web sayfası aracılığıyla duyurulmaya devam edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.