Kuruçeşme’de Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy rüzgarı

Çağtay Ulusoy’un rol aldığı dizinin galası önceki akşam Zorlu PSM’de yapıldı.Film gösteriminin ardında eğlence Kuruçeşme’deki Members adlı mekanda devam etti.

Ay Yapım imzalı “Delibal”ın galası önceki akşam Zorlu PSM’de yapıldı. Film gösteriminin ardında eğlence Kuruçeşme’deki Members adlı mekanda devam etti. Türkiye’nin en başarılı erkek aktörleri arasında gösterilen Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Çağatay Ulusoy da gecede bir araya geldi.

Eğlenceye Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy’un sahneye çıkması damga vurdu. İlk olarak Kıvanç Tatlıtuğ “Uzun İnce Bir Yoldayım” türküsünü söyledi.

“Sesim kısıktı, çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim” diyen oyuncu dakikalarca alkışladı.

cagatay

Ardından Ulusoy, “Senden Daha Güzel” adlı şarkıyı söyledi. Galaya işleri nedeniyle geç kaldığını söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ, Kuruçeşme’deki after party’e katıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.