Kürşat Başar Orkestrası & Jale 31 Aralık’ta Etiler My Cabaret’te

Vokalde Jale, saksafonda Kürşat Başar, piyanoda Burçin Büke, basta Elcil Gürel ve davulda İzzet Hiçkalmaz’dan oluşan orkestra, 31 aralık gecesi My Cabaret’te sahne alacaklar…

Kürşat Başar Orkestrası’nın “Keşke Burada Olsaydın” isimli ilk albüm çalışmasında Sezen Aksu, İlhan Şeşen, Yeşim Salkım, Yaşar, Levent Yüksel, Erol Evgin, Ayşen, Berkay Özideş gibi ünlü sanatçılar yer almıştı.

Sürpriz isimlerin yer aldığı Kürşat Başar’ın yeni albümü çok yakında Müzik Marketlerde olacak.

Burçin Büke yönetmenliğinde, usta müzisyenlerin tamamen canlı entrümanlarla eşlik ettiği yeni albümü Stüdyo Marşandiz’de kaydedildi. Albüm, Esen Müzik etiketiyle Şubat 2016’da müzik marketlerdeki yerini alacak.

2011 yılında kurulan Kürşat Başar Orkestrası, Uluslararası festivaller ve konserlerin yanı sıra Türkiye’nin birçok mekânında, ünlü solistlerle sahne aldı. Orkestra, kendi besteleriyle birlikte, Caz ve Latin müziğin klasiklerinden, Türk Pop Müziği’nin unutulmaz eserlerine, Türk Halk ve Sanat Müziği’nin farklı yorumlarına kadar çok geniş bir yelpazeyi izleyicilerle paylaşıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.