‘Küçük Esnaf’ta bir mahalle güzeli… Gupse Özay

Aile, mahalle, arkadaşlık ve aşk gibi kavramları, özlenen sıcaklıkta beyazperdeye taşımaya hazırlanan ‘Küçük Esnaf’ta bir mahalle güzeli… Gupse Özay, senaryosunu İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak’ın kaleme aldığı ‘Küçük Esnaf’ta mahallenin güzel ve havalı kızı ‘Burcu’ olarak seyircinin karşısına çıkacak.

Kendi halinde yaşayan çilingir Berhudar (İbrahim Büyükak) ve Berhudar’la şans eseri yolları kesişen güzel avukat Ezel (Zeynep Koçak)’in yüksek adrenalinli, bol kahkahalı hikayesi, ilkbaharı eğlenceli hale getirecek.

gupse1

Gupse Özay, havalı ve güzel olduğu kadar alımlı olan ‘Burcu’ karakteriyle Berhudar’ın aklını başından alacak.

İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak’ın senaryosunu yazdığı, BKM yapımı filmin yönetmen koltuğunda ise Bedran Güzel oturuyor… ‘Küçük Esnaf’ 25 Mart’ta vizyonda olacak!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.