“Kötü Kedi Şerafettin” ünlülerin ve yazarların gönüllerini fethetti

5 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşan Bülent Üstün’ün efsanevi karakterinin beyazperde uyarlaması “Kötü Kedi Şerafettin” filmi, ilk günden hem ünlülerin hem de köşe yazarlarının gönüllerini fethetti. Birçok yazıda övgüyle söz edilen filmle ilgili olarak Cem Yılmaz, Ata Demirer, Gülse Birsel, Emre Karayel, Tuba Ünsal, Harun Tekin, Oğuzhan Koç, Ayşe Arman ve Ayşe Özyılmazel gibi pek çok ünlü isim sosyal medyada beğenilerini paylaştı.

Ata Demirer: “Kötü Kedi Şerafettin bir harika dostum. Sevindirici olan çok güzel işlerin başlangıcı olacak. Emeği geçen tüm ekibe teşekkürler.”

Gülse Birsel: “Benim gibi Kötü Kedi Şerafettin hayranıysanız, filme gidin! Şerafettin ve ekürisi Cihangir’in folklorudur, köşe taşıdır!”

Ertuğrul Özkök – Hürriyet Gazetesi: “Dünyanın ilk arabesk Tarantino Pixar filmine hoş geldiniz.” Bir sosyolog olarak iddia ediyorum. Bu film İstanbul’u “anti-Disney” bir kültürün merkezlerinden biri haline getirebilir.”

Ayşe Arman – Hürriyet Gazetesi: “Koşun sinemalara koşun! Ciddiyim. Manyak bir film olmuş. “

Emre Karayel: “Kim daha kötü? Kötü Kedi Şerafettin muhteşem bir animasyon film olmuş. Emeği geçen herkesi kutlarım.”

Tuba Ünsal: “Kötü Kedi Şerafettin’i mutlaka izleyin. Hakikaten dünya çapında bir iş olmuş. Anima deli iş yapmışsınız, tebrikler. Go Oscar.”

Harun Tekin: “Kötü Kedi Şerafettin teknik olarak kusursuza yakın, çağ açan bir film.”

Ahmet Hakan – Hürriyet Gazetesi: “Eğer Türkiye’de animasyon tarihi diye bir tarih varsa… Kötü Kedi Şerafettin adlı fimle, o tarihte büyük bir devrim gerçekleşmiş durumda.”
Geçtiğimiz günlerde yapılan basın gösterimi sonrası sinema yazarlarından da tam not alan film özellikle animasyon kalitesi, seslendirme ekibi ve eğlenceli atmosferi ile dikkatleri üstüne çekiyor.

Uğur Vardan – Hürriyet Gazetesi: “Bu topraklarda böylesi bir animasyonun üstesinden gelmek zordur. Kötü Kedi Şerafettin, öncelikle işin teknik kısmını dünya standartları ölçüsünde başarmış. Karakter de çizgi romandaki ruhuna denk bir şekilde yaratılmış.”

Alin Taşçıyan – Yeni Yüzyıl Gazetesi: “Kötü Kedi Şerafettin, gerçekten çok iyi tasarlanmış ve çok iyi yapılmış bir film. Türkiye sinemasında benzerini görmemiş olmamız bir yana, uluslararası düzeyde bir canlandırma filmi.”

Mehmet Açar – Habertürk Gazetesi: “Kameranın İstanbul’un damları, dar sokakları, yokuşları ve merdivenleri arasında kuş gibi uçtuğu, dolaştığı sahneler harika.”

YouTube video

Çiftleşme döneminde hem aşkından, hem de mangalından olan bir tekirin neler yapabileceğini traji-komik bir hikâyeyle kafalarımıza kazıyan Kötü Kedi Şerafettin’in etkileyici seslendirme kadrosunda Uğur Yücel, Demet Evgar, Okan Yalabık, Ayşen Gruda, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Gökçe Özyol, Cezmi Baskın ve Yekta Kopan yer alıyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.