‘’Kötü Çocuk’’ filminde Tolga Sarıtaş’ın ‘Meriç’ karakteri gizemli hayatı ile dikkat çekecek

Gençlerin heyecanla beklediği roman uyarlaması TAFF yapımı ‘’Kötü Çocuk’’ filminde Tolga Sarıtaş’ın ‘Meriç’ karakteri gizemli hayatı ile dikkat çekecek.

Kayla (Afra Saraçoğlu)’nın “Kötü Çocuk” Meriç (Tolga Sarıtaş) ile tanıştığı gün başlayan macera ‘Meriç’ karakterinin gizemli ve asi ruh hali ile sinemaseverlere bol gerilim ve heyecan dolu dakikalar yaşatacak!

‘’Kötü Çocuk’’ karakterini canlandıracağı duyulduğu günden bu yana Tolga Sarıtaş’ın fanları vizyon tarihini iple çekiyor.

Başrollerini Tolga Sarıtaş ve Afra Saraçoğlu’nun paylaştığı filmde, baba karakterini Sarp Akkaya canlandırırken Kayla’nın annesini ise Tülin Özen oynuyor.

Yapımcılığını TAFF’ın üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda, aynı zamanda ‘Kötü Çocuk’ kitabını da senaryolaştıran Yağız Alp Akaydın oturuyor! Kötü Çocuk 20 Ocak’ta sadece sinemalarda!

YouTube video

Yapım: TAFF Pictures
Vizyon Tarihi: 20 Ocak 2017
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın
Senaryo: Yağız Alp Akaydın
Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Afra Saraçoğlu, Sarp Akkaya, Tülin Özen, Can Sipahi, Aytaç Şaşmaz, Buçe Buse Kahraman, Işık Naz Özedgü, İpek Soral, Yiğitcan Ergin, Demir Parscan

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.