Koton 2016-2017 Sonbahar-Kış sezona iddialı bir giriş yaptı

Global moda markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Koton, her sezon olduğu gibi 2016-2017 Sonbahar-Kış sezonu için de iddialı bir koleksiyon sundu. 11 Ağustos 2016 tarihinde Swissotel’de gerçekleştirilen görkemli bir lansman ile tanıtılan Koton 2016-2017 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, moda tutkunlarının beğenisini kazandı. Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen lansmana, Ebru Şallı ve Elif Mısırlı gibi moda dünyasının önemli isimleri de katıldı.

Moda ve trendlerin öncüsü Koton, 2016-2017 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nu 11 Ağustos 2016 tarihinde Swissotel Chalet Garden’da gerçekleştirilen bir lansman ile moda severlerin beğenisine sundu. Büyük şehrin atmosferinden uzakta, görkemli bir country ruhu vadeden koleksiyon, moda tutkunlarından tam not aldı.

gazetemag.com-koton1

Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen lansmana, Koton Tasarım Direktörü Isham Sardouk’un yanı sıra Koton Sport Koleksiyonu altında üç sezondur kendi kapsül koleksiyonu Ebru Şallı Loves Koton Sport’u hazırlayan Ebru Şallı da katıldı. Lansmanda, ünlü modacı Elif Mısırlı da koleksiyonu inceledi ve tasarımlara büyük ilgi gösterdi.

Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz, lansmanda yaptığı konuşmada “Global bir moda markası olmanın, trendleri takip etmekten de öte trendlere öncülük yapan koleksiyonları müşterilerimizle buluşturmaktan geçtiğinin farkındayız. Bu nedenle her sezon olduğu gibi bu sezon da, moda tutkunları için güçlü tasarımlar sunuyoruz. Country-boho teması ile hazırladığımız, sanatın ve doğanın izlerini taşıyan koleksiyonumuz ile faaliyet gösterdiğimiz 25 ülkede görkemli bir kış hikayesi yazacağız.” dedi.

koton2

Koton Hakkında:
Türkiye’nin moda ve perakende öncüsü Koton, 1988 yılında İstanbul’da kurulan ilk mağazasıyla moda hayatına başlamış ve 1996 yılında da ilk yurtdışı satış noktasını Almanya Münih’te açmıştır. 166’sı yurtdışında, 280’den fazlası yurtiçinde olmak üzere 455 mağazada, dünya genelinde ise 800’den fazla satış noktasında bulunan Koton, 2023 yılında 5 kıtada, en zengin ve en beğenilen koleksiyonlara sahip hızlı moda markası olmayı hedeflemektedir. Yaratıcı ve yenilikçi, müşteri ve teknoloji odaklı Koton, sezon trendlerini özgün tasarımlarla buluşturarak cazip fiyatlarla uygun lokasyonlarda satışa sunma politikasını yürütmektedir. 220’yi aşkın genç ve tecrübeli çalışandan oluşan tasarım ekibi, 9400 çalışanı ile Koton, her yıl 50’den fazla koleksiyonda yaklaşık 30.000 farklı model üretmektedir. Koton her gün yaklaşık 80 yeni seçeneği müşterileri ile buluşturmaktadır. Eylül 2015’te yayına alınan koton.com ise, Aralık 2015’te herhangi bir reklam yatırımı olmaksızın 1.300.000 kullanıcıya ulaşmış ve siteye 2.400.000 ziyaret gerçekleşmiştir. Koton, mağazalarındaki zengin içeriği tümüyle online platforma taşımaktadır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.