Kosifler Oto’dan Kızılay’a destek!

Türkiye İstatistik kurumu verilerine göre 2009 – 2014 yılları arasında 7 Milyon 91 Bin 473 trafik kazası gerçekleşti. Gerçekleşen trafik kazalarında 23 Bin 163 kişi yaşamını yitirirken 1 Milyon 478 Bin 917 kişi de yaralandı. Trafik kazaları sonucu oluşan kan ihtiyacına dikkat çekmek ve kan bağışının acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunu vurgulamak isteyen Kosifler ailesi ve yüzden fazla Kosifler Oto çalışanı Kızılay’a kan bağışları ile destek oldu.

Kızılay Haftası kapsamında Kosifler Oto tarafından gerçekleştirilen projeye, Kosifler Center’da bulunan diğer firmaların çalışanları da desteklerini göstererek kan bağışında bulundular. Kosifler Oto Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Kosif proje hakkında “Haberlerde trafik kazaları ile karşılaşmadığımız gün yok denecek kadar az. Kan bağışının sürekli bir ihtiyaç olduğuna, an geldiğinde hayatların buna bağlı olduğuna dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için bu projeye önem veriyoruz. Kan bağışları ile Kızılay’a destek olmak için gerçekleştirdiğimiz projemize katılım geçen yıla oranla çok daha fazlaydı. Daha çok insanın hayata bağlanmasına yardımcı olacağımızı bilmek bizlere gerçekten mutluluk veriyor. Bu yüzden tüm Kosifler çalışanlarına ve Kızılay’a teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.