Kocan Kadar Konuş Diriliş’te Hümeyra sürprizi

BKM yapımı Kocan Kadar Konuş Diriliş, filminin sürprizi usta oyuncu Hümeyra oldu. Murat Yıldırım’ın babaannesi “Cavide” rolünde seyirci karşısına çıkan Hümeyra’nın, yıllar önce seslendirdiği “Sus Duymasın” adlı parçası da filmde yer aldı.

Hümeyra’dan Sus Duymasın

Filmde canlandırdığı ‘mega kaynana’ Cavide rolüyle, seyirciyi güldüren Hümeyra, yıllar önce seslendiriği “Sus Duymasın” la da seyirciye duygu dolu anlar yaşatıyor. Hümeyra’nın ilk olarak 70’li yıllarda seslendirdiği, “Sus Duymasın” Kocan Kadar Konuş Diriliş’le yeniden popüler oldu.

Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün üstlendiği, senaryosu Şebnem Burcuoğlu ve Kıvanç Baruönü’ne ait olan Kocan Kadar Konuş Diriliş, vizyona girdiğinin ikinci haftasında da seyirciden yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Seyircileri kahkahalarla güldüren sahnelerinin yanı sıra, romantik sahneleriyle de dikkat çeken Kocan Kadar Konuş Diriliş, Efsun karakterini canlandıran Ezgi Mola’nın geçmiş fotoğraflarına baktığı sahnelerde yer alan Hümeyra şarkısıyla da duygulandırıyor.

Kocan Kadar Konuş Diriliş filmi ilk filmde olduğu gibi yine başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın başrolünü paylaştığı filmde, Hümeyra , Nevra Serezli , Gülenay Kalkan, Eda Ece, Begüm Öner , Gül Arıcı, Muhammet Uzuner , İsmail İncekara , Nilgün Kasapbaşoğlu , Hakan Salınmış, Enis Arıkan, Bora Akkaş, Güven Murat Akpınar, Güçlü Yalçıner, Mehmet Baran Erdoğan, Tolga Çıklaçiftçi, Romina Özipekçi, Gözde Seda Altuner, Burak Topaloğlu, Emine Gülsüm Göznümer, Ayten Mısırlıoğlu yer alıyor.

humeyra1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.