Klasikler, Trt Haber ekranlarında

Dünya edebiyatının kült olmuş eserleri Funda Karayel’in sunumu ve İbrahim Altay’ın anlatımıyla her gün TRT Haber izleyicisiyle buluşuyor.

Her bölüm farklı bir eserin konuşulduğu Klasikler’de , son dönemde “Kontemporari İbrahim Efendi’nin Rüyaları” adlı kitabıyla çok konuşulan Sabah Gazetesi Ombudsman’i İbrahim Altay ve Sabah gazetesi yazarı Funda Karayel kütüphanelerinden seçtikleri klasik kitapları karşılıklı tartışarak bilinmeyen detayları izleyiciye aktarıyor. Edebiyat dünyasının usta kalemleri ve ortaya koydukları klasik esereler hakkında bilgi veren program Klasikler her gün saat 00.25’te Trt Haber ekranlarında.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.