Kıvılcım Ural: Kaan’la tanıştığımızda 16 yaşındaydım

Seçkin Piriler’in evliliğinin bitmesine neden olduğu iddia edilen Kıvılcım Ural, canlı yayında itiraf etti: ‘Kaan’la tanıştığımızda 16 yaşındaydım.’

Şarkıcı Kaan Tangöze’nin uğruna Seçkin Piriler’le 6 senelik evliliğini bitirdiği sevgilisi Kıvılcım Ural, Seçkin Piriler’in oğlu Hakan’ı evden attığını iddia etmiş, ‘Doğurmakla ana olunmuyor’ demişti. Kaan Tangöze oğlu Hakan’la birlikte otelde kalmaya başlarken Kıvılcım’la ayrıldıkları iddia edildi. Ural dün sabah televizyona çıkarak açıklamalarda bulundu. “Kaan’la 6 yıl değil 2.5 yıldır birlikteyiz” diyen Ural,’16 yaşında tanıdım Kaan’ı ve ilk birlikteliğimi onunla yaşadım. Yıllarca görüştük, evlendiğini öğrenince uzak durmaya çalıştım ama tesadüfler bizi bir araya getirdi. Yaşadıklarımıza arabesk bir anlam katmayın. Dengeyi kurduk. Kaan her akşam eski eşinin ve çocuklarının yanına gidiyor, oğlunu uyutup saat 23.00 gibi yanıma geliyor. Sorun etmiyorum. Evlenip çocuk yapmak gibi bir düşüncemiz yok. Bırakıp gitmem gerekirse giderim’ dedi.

‘İlişkileri bitti’

‘Adımı kirletmek istiyorlar’ diyen Seçkin Piriler eski eşi Kaan’ın otelde kalma nedenini Kıvılcım Ural’la ayrılmış olmalarına bağladı.

Seçkin Piriler’in bir dönem Özgür adında bir gençle görüşmeye başladığını dile getiren Kıvılcım Ural, aynı günlerde Piriler’in Kaan Tangöze’ye erotik içerikli mesajlar gönderdiğini dile getirdi. Ural, ‘Erotik mesajları görünce çok sinirlendim ve Özgür’e mesaj atıp ‘Sakın bu kadınla ilişki yaşama’ dedim’ dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.