Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni partneri Tuba Büyüküstün

Kıvanç Tatlıtuğ’un yaz aylarında çekimlerine başlaması planlanan yeni dizisinde partnerinin kim olacağı büyük merak konusuydu.

Son haberlerde Tatlıtuğ’un partnerinin Cansu Dere olacağı yazılmıştı. Cansu Dere’nin yeni sezonda geçen sezon ertelenen Beyaz Gece dizisi ile ekranda olacağı Kıvanç Tatlıtuğ’un partneri olması için de en güçlü adayın Tuba Büyüküstün olduğu iddia ediliyor. Tuba Büyüküstün ile görüşme halinde olan yapım şirketi Büyüküstün ile anlaşırsa yeni sezonun en iddialı dizisi olarak gösterilen kod adı Siyah Beyaz olan dizide Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün başrolleri paylaşacak. Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yazacağı dizide yönetmen koltuğuna da Uluç Bayraktar’ın oturması bekleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.