Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer, evlilik ve iş hayatı hakkında konuştu

Geçtiğimiz yıl Paris’te Kıvanç Tatlıtuğ’la nikah masasına oturan Başak Dizer Tatlıtuğ, evliliğiyle ilgili olarak, “Çıkan haberlerin üzerinde durmuyorum. Özel hayatımı doğal yaşıyorum. Durup düşünecek lüksüm yok” diye konuştu. Sakin bir yapısı olduğunu anlatan Dizer Tatlıtuğ, “Pozitif bakış açısıyla hayatı ve insanları değerlendiren, kendiyle mutlu geçinen bir karakterim” dedi.

Kısa süre önce arkadaşı Deniz Marşan’la Room + Romours adlı konsept bir mağaza kuran Dizer Tatlıtuğ, yeni çalışmasıyla hayalini gerçekleştirdiğini belirterek şöyle konuştu: “Deniz’le (Marşan) benim aklımda çok uzun bir süredir vardı ancak biz üç sene önce ajans/showroom ayağını açmakla başladık işe. Şimdi ise konsept mağazası, showroomu, restoranı, barı ve bahçesi olan üç katlı bir oluşum yarattık.”

37 yaşındaki Dizer Tatlıtuğ şöyle devam etti: Hayalimizi gerçekleştirebildiğimiz için çok mutluyuz. Misafirlerimiz çok sevdi, orijinal buldu. Farklı meslekten insanlarla bir araya gelip sosyalleşmek güzel. Çok seyahat ettiğim ve yeni yerlerde yeni tatları keşfettiğimden mutfak önemli. Kadınlara hitap ettiğimiz için pratik, popüler ve sevilen lezzetleri seçiyoruz.”

HANGİ DİZİLERLE ÇALIŞIYOR?

“Biz ‘Aşk-ı Memnu’da bir ilk gerçekleştirdik. Gerçek mücevher ve marka ürünler kullandık. O projeden sonra dizi başrollerine özel stil danışmanlığı ‘styling’ başladı ve bu yeni bir iş kolu oldu. En son ‘Kuzey Güney’, ‘Medcezir’, ‘Kara Sevda’ ve şu an ‘Cesur ve Güzel’de Cesur karakterini giydiriyorum. Ayrıca yeni başlayacak ‘Fi.Çi.Pi’ ile de ilgileniyorum.”

“MODA İLK REFERANS OLMAMALI”

Formül sizden geçiyor; karakteriniz, yaşam standartınız ve sosyal ortamınız ne ise oradan referans alıp her sezon değişen Modaya göre şekillendirmelisiniz. Moda, ilk referans olmamalı asla.

“İŞLERİMİ BİRBİRİYLE HARMANLARIM”

“İşlerimi birbiriyle harmanlarım. Spor yapıp, ofise gidip sete uğrayıp, gazete yazısı yazıp, toplantılarımı yapabiliyorum. Özel hayatımı da günün içine rahatça yerleştirebiliyorum.”

“ÇOK ŞANSLIYIM”

“Bu durum, pozitif ve özgür olup, sevdiğin işi yapmakla ilgili. Çok şanslıyım. Londra’da tasarım ve stil okudum. Hayat beni tam da hayal ettiğim özgür ve bağımsız bir kariyer ortamına taşıdı.”

“HAYATIN ZORLUKLARIYLA BAŞ EDİYORUM”

Yoga ve meditasyon yapmadım. Maalesef yapmadım. Daha çok hareketli sporlarla kendimi enerjik ve mutlu hissediyorum. Arkadaşlarımla ve ailemle vakit geçirerek hayatın zorluklarıyla baş ediyorum.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.