Kıvanç Tatlıtuğ’un annesinden şaşırtan paylaşım

GELİNİ BAŞAK DİZER’İN SOSYAL MEDYADA HİÇBİR PAYLAŞIMINI BEĞENMEYEN NURTEN TATLITUĞ, OĞLU KIVANÇ TATLITUĞ İLE TUBA BÜYÜKÜSTÜN’ÜN ÖPÜŞME SAHNESİNE ÖVGÜLER YAĞDIRDI.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün’ün oynadığı, Star TV’deki ‘Cesur ve Güzel’in son bölümündeki öpüşme sahnesi dikkat çekti. Seyircinin sosyal medyada da paylaştığı romantik sahnelere Kıvanç Tatlıtuğ’un annesi Nurten Tatlıtuğ kayıtsız kalmadı. Instagram hesabından “Yılın en yakışan çiftisiniz, maşallah size. Her ikinizi de Rabbim nazardan korusun ” diye yazdı.

Oğlu Kıvanç’ı, Tuba Büyüküstün ile yakıştıran Nurten Tatlıtuğ’un gelini Başak Dizer’in hiçbir paylaşımına yorum ve beğeni yapmaması dikkat çekiyor.

Gelin-kaynana birbirlerini sosyal medyada takip etmiyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, Şubat 2016’da Paris’te evlendi. Bu evliliğe sıcak bakmadığı bilinen Nurten Hanım gelini Başak Dizer ile hiç bir araya gelmedi.

kivanc-anne

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.