Kıvanç Tatlıtuğ’u evlilik ve dizi heyecanı sardı

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’a Akmerkez’de görüntülendi.

Sevgilisi Başak Dizer ile önümüzdeki hafta Paris’te evlenecek olan Kıvanç Tatlıtuğ Akmerkez’in alt katındaki bir mağazadan giyim alışverişi yaptı. Alışveriş sonrası Akmerkez’den çıkarken objektifimize yansıyan Kıvanç Tatlıtuğ’un oldukça heyecanlı olduğu gözlenirken evlilik ile ilgili soru için “Şu an bunun için ne tarih ne de evlilik ile ilgili herhangi bir soruya cevap vermem mümkün değil” dedi. Yeni projeleri ile ilgili sorulara ise Haziran ayında çekimleri başlayacak olan yeni bir dizi projesi ile yeni yayın döneminde ekranlarda olacağını belirtirken, yaz aylarında bir de sinema filmi çekebileceğini söyledi.

kivanc

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.