Kıvanç Tatlıtuğ’a Arap hayranlarından tebrik yağıyor

iki yıldır birlikte olduğu Başak Dizer’le dünya evine giren Kıvanç Tatlıtuğ’a Arap hayranlarından tebrik telefonları yağıyor.

Geçtiğimiz günlerde iki yıldır birlikte olduğu Başak Dizer ile dünya evine giren Kıvanç Tatlıtuğ’a Arap hayranlarından tebrik telefonları yağıyor.

“YAKINDA HEDİYELERE BOĞACAKLAR”

Bu durumu değerlendiren Yapımcı Savaş Uğurlu, “Ortadoğu izleyicisinin ilk göz bebeği Kıvanç Tatlıtuğ. Kıvanç’ın yaşantısını hala yakından takip eden çok ciddi bir hayran kitlesi var. Evliliği Ortadoğu basınında geniş yer aldı. Kıvanç Tatlıtuğ’un evliliğinden memnun olmayan bayan hayranları olsa da ağırlık olarak birçok kesim evliliğinden memnun. Arap izleyiciler, yakında Kıvanç Tatlıtuğ’u evliliğinden dolayı hediyelere boğacaktır diye düşünüyorum.” dedi.

“ÇOCUKLARINA KIVANÇ İSİMLERİNİ VERİYORLAR”

Yurt dışında yayınlanan Türk dizi oyuncularının isimlerini yeni doğan çocuklara verildiğini belirten Savaş Uğurlu, ”Türk oyuncu isimlerine yurt dışında rağbet arttı. Bulgaristan, Azerbaycan ve Birçok Arap ülkesinde yeni doğan çocuklara Barış, Halit, Meryem, Beren, Serenay, Kıvanç, isimlerini veriyorlar. Türk dizilerinin yurt dışındaki etkisi yeni doğan çocuklara sıçradı.” ifadelerini kullandı.

YENİ YÜZLER GÖRMEK İSTİYORLAR

Yaklaşık 9 yıldır Ortadoğu’nun en büyük medya kuruluşlarına İstanbul temsilciliği yapan 21 yıllık deneyimli gazeteci ve yapımcı Savaş Uğurlu, Ortadoğu halkının Türk dizilerinde yeni yüzler görmek istediğini söyledi. Uğurlu, “Ben ve ekibim yıllardır başta Kıvanç Tatlıtuğ olmak üzere, Tuğba Büyüküstün, Songül Öden, Sedef Avcı, Burak Özçivit, Buğra Gülsoy, Halit Ergenç, Kenan İmirzalıoğlu, Meryem Uzerli ve daha birçok Oyuncu ile Türk dizilerini Ortadoğu’da tanıtmaya devam ediyoruz. Ortadoğu televizyonlarından ve izleyicisinden gelen talebe göre, Türk oyuncuları ile çeşitli etkinlikleri gerek orada gerekse burada Medyadoktoru olarak yapıyoruz. Fakat son zamanlarda Ortadoğu’da yapılan anketlerde halkın büyük bir kesimi, Türk dizilerinde artık yeni yüzler görmek istediği söylüyor.” şeklinde konuştu.

Türk dizilerinin Ortadoğu da gördüğü ilginin diğer ülkelere de sıçradığını belirten Uğurlu, “Ağırlıklı olarak Ortadoğu halkının sevdiği diziler ve oyuncularımız şimdi Amerika’dan Meksika’ya, Çin’den Malezya’ya hatta Afrika ülkelerine dahi sıçramış durumda. Bizlerle irtibata geçen birçok ülke televizyonunun istediği tek şey mevcut oyuncular dışında yeni yüzleri de görmek istemeleri.” dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer balayında görüntülendi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.