Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün yeni dizisinde senaryo krizi

Başrolde Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün yer aldığı ‘Siyah Beyaz’ dizisinin çekimleri öncesi yine senaryo krizi çıktı. Tuba Büyüküstün’ün, ‘Şirin’ adlı restoran işleten bir doktoru, Kıvanç Tatlıtuğ’un ise ‘Başkan’ lakabıyla hitap edilen karanlık bir adamın sağ kolu ‘Ferhat’ı canlandıracağı ‘Siyah Beyaz’ dizisinin çekimleri senaryoyla ilgili yapılan revizeler nedeniyle biraz daha gecikecek gibi görünüyor.

Uçankuş’un haberine göre; hikayenin ilk bölümünde başta çok kötü ve acımasız bir adam olarak gösterilen yakışıklı oyuncunun, bu durumdan memnun kalmadığı konuşuluyor. Bu nedenle birçok kez yeniden yazılan hikayede bir kez daha değişiklik yapılacağı öğrenildi.

Oyuncu kadrosu yavaş yavaş netleşen dizide, Kıvanç Tatlıtuğ’un annesini Devrim Yakut canlandıracak.

Yönetmenliğini Ali Bilgin’in yapacağı, Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın ise kaleme aldığı dizinin yayın tarihi Star TV’nin yeni yayın dönemi prototipinde ekim ayı olarak görünüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.