Kıvanç Tatlıtuğ ve Murat Boz BİP Magazin’de

Günün öne çıkan magazin olayları BİP Magazinde…

CEM YILMAZ YÜZÜNDEN FENA YAKALANDI!

Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık fena yakalandı! İki güzelle gece eğlenmesine çıkan Ali Küçükbalçık yan masasındaki Cem Yılmaz’ın azizliğine uğradı…Cem Yılmaz’ın eğlence dolu anlarını çeken kameraların kadrajına giren Ali Küçükbalçık’ın yanındaki güzellerle samimi anları an be an kaydedildi!

ALEYNA TİLKİ KÜLLENDİ!

Genç yıldız Aleyna Tilki’nin yeni imajını görenler şok şaşırdı! Tilki sarı saçlarını son dönemin moda rengi olan griye boyattı, adeta yaşlı teyzelere döndü!

TESADÜFÜN BÖYLESİ!
NEDEN MURAT BOZ’UN MONTUNU GİYDİ?

“Dönerse Senindir” filminde başrolleri paylaşan Yasemin Allen ve Murat Boz’un aynı mont ile verdiği ayrı pozlar kafaları karıştırdı! Yasemin Allen’ın Murat Boz’un montu ile verdiği o poz ikilinin film setinde yakınlaştığı şüphelerini arttırdı! Aslı Enver’in bu konuya ne yorum yapacağı ise merak konusu.

STİLİ HANIMA EMANET!

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ görünümünü eşinin emin ellerine bıraktı! Bir dergi çekimi için objektiflerin karşısına geçecek olan Tatlıtuğ’u eşi Başak Dizer giydirdi! Dizer sonrasında kendi mağazasının sosyal medya hesabından eşinin kombininde yer alan ürünlerin detaylarını takipçileriyle paylaştı!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.