Kıvanç Tatlıtuğ: Sosyal medyaya 40 yılın başında bir fotoğraf koyuyorum

Kıvanç Tatlıtuğ, önceki akşam eşi Başak Dizer ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi.

Akşam saatlerinde geldikleri AVM’de mağazaları dolaşan ikili, uzun süre Beymen mağazasında kaldı. Yeni sezon ürünleri yakından inceleyen ikili, alışveriş yapmayı da ihmal etmediler. Alışveriş sonrasında ikili, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sahnelenen “Martı” adlı oyunu izlemeye gitti. Boran Kuzum, Fırat Tanış, Ecem Uzun ve Gonca Vuslateri gibi başarılı bir çok oyuncunun rol aldığı “Martı” oyununu izlemeye gelen Tatlıtuğ çifti, oyun sonrasında objektiflere yansıdı. Geçtiğimiz hafta dünyaca ünlü aktör Russell Crowe, sosyal medya hesabından Tatlıtuğ’a övgü dolu sözler söylemişti. Bu paylaşımın hatırlatılması üzerine Tatlıtuğ; ” dünyaca ünlü bir isimden böylesine bir övgü almış olmak gerçekten onur verici. Kendisine çok teşekkür ederim.” dedi.

“SOSYAL MEDYAYI KULLANMIYORUM”

Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medyayı aktif kullanmadığını söyledi ve kendisiyle ilgili yazılanları da takip etmediğini açıkladı. Magazin muhabirleri Tatlıtuğ’a sosyal medyada kendisiyle ilgili yazılanları takip edip etmediğini sordu. Oyuncu, “Sosyal medyaya 40 yılın başında bir fotoğraf koyuyorum. Sonrasında da takibini yapmıyorum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.